Halusin testata
jotakin aivan uutta versiota jostakin hyväksi todetusta ohjeesta.
Päädyin muokkaamaan ystävieni ylistämää brownie-reseptiä, ja
lopputuloksena syntyi klassikon vaalea versio. Älä pelästy, jos
leivonnaisen pinta tummuu uunissa. Se ei onneksi vaikuta makuun. Kuvan
saatte myöhemmin.
Blondiet
180°C n. 30 min
100g voita 200g valkosuklaata 2 munaa 1 ¾ dl sokeria 1 ¾ dl vehnäjauhoja
1. Sulata paloiteltu
voi ja valkosuklaa vesihauteessa. Nosta kulho jäähtymään heti, kun seos
on tasaisen sulaa.
2. Vatkaa munat ja sokeri sähkövatkaimella.
Vatkaa sekaan myös hieman jäähtynyt suklaa-voi-seos.
3. Nostele lopuksi
jauhot joukkoon . Kaada taikina voideltuun, noin 20cm x 20cm kokoiseen
vuokaan.
4.
Paista 180°C n. 25-30 min
5. Leikkaa jäähtyneenä haluamasi kokoisiksi
paloiksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti