5.5.2010

Blondiet

Halusin testata jotakin aivan uutta versiota jostakin hyväksi todetusta ohjeesta. Päädyin muokkaamaan ystävieni ylistämää brownie-reseptiä, ja lopputuloksena syntyi klassikon vaalea versio. Älä pelästy, jos leivonnaisen pinta tummuu uunissa. Se ei onneksi vaikuta makuun. Kuvan saatte myöhemmin.

Eevi



Blondiet
180°C
n. 30 min
 
100g voita
200g valkosuklaata
2 munaa 
1 ¾ dl sokeria
1 ¾ dl vehnäjauhoja

1. Sulata paloiteltu voi ja valkosuklaa vesihauteessa. Nosta kulho jäähtymään heti, kun seos on tasaisen sulaa.

2. Vatkaa munat ja sokeri sähkövatkaimella. Vatkaa sekaan myös hieman jäähtynyt suklaa-voi-seos.

3. Nostele lopuksi jauhot joukkoon . Kaada taikina voideltuun, noin 20cm x 20cm kokoiseen vuokaan.

4. Paista 180°C n. 25-30 min

5. Leikkaa jäähtyneenä haluamasi kokoisiksi paloiksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti